Nyhed

Phoenix spiller i Store Vega

De funky franskmænd gæster København til november

Den franske kvartet Phoenix har netop udgivet deres fjerde albumm med den flabede titel ”Wolfgang Amadeus Phoenix”. Albummet fik fire ud af seks stjerner i nærværende medie, og GAFFAs Ole Rosenstand Svidt gav pladen følgende ord med på vejen:

”Efter den mere rå forgænger It's Never Been Like That er Phoenix vendt tilbage til det sofistikerede og sammensatte udtryk, der kendetegnede gruppens to første album. Musikken trækker stadig på 70'er- og 80'er-poprock tilsat diskrete elementer af funk, enkelte småstøjende guitarer og analoge synths, ofte med elegante og effektfulde skift i intensitet undervejs i sangene, der dog generelt er fremadrettede, energiske og dansevenlige. [...] Også i teksterne er der gods at komme efter, selvom ikke alting er lige klart - men typisk hjerte-smerte-lyrik er det i hvert fald ikke.”

Kvartetten består af barndomsvenner fra Versailles, kommer ud af et spændende musikmiljø, som også har fostret andre store navne i samme niche, nemlig Air og Daft Punk. Gruppen er særligt kendt for hittene "If I Ever Feel Better" og "Everything Is Everything".
 
Den 10. november spiller Phoenix i Store Vega, hvor man vil få lejlighed til at bedømme, om franskmændenes forfriskende funk også holder live.
 
Billetsalget til koncerten med Phoenix starter mandag den 15. juni klokken 10.00 fra billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona.

ANNONCE