Nyhed

Sanne Salomonsen klar med flere koncertdatoer

[Opdateret] Der tilføjes nu datoer til 2010-turnéen samt en snigpremiere til oktober i Grenå

Tidligere på måneden kunne vi her på GAFFA.dk afsløre, at Sanne Salomonsen var ved at være klar til at følge udgivelsen af albummet "Unico" op med en række koncerter. Ved den lejlighed kunne vi offentliggøre, at sangerinden ville gå på scenen i NRGI Arena i Århus 12. marts i 2010, og at der var flere datoer på vej.

De er nu ankommet, hvilket betyder at vi nu kan fortælle, at Sanne Salomonsen i foråret 2010 vil give i alt fire danske koncerter på følgende datoer:

26. februar - København (K.B. Hallen)
5. marts - Odense (Odense Idrætshal)
12. marts - Århus (NRGi Arena)
13. marts - Aalborg (Aalborg Kongres & Kultur Center)

Forsalget til koncerten i København varetages af Billetlugen, mens billetter til de øvrige koncerter kan købes via Billetnet.

Der er dog mulighed for at opleve Sanne Salomonsen i noget mere intime omgivelser til efteråret, hvor hun giver en snigpremiere på sin kommende turné. Det sker fredag den 16. oktober i Kulturhuset Pavillonen i Grenå.

Om den kommende koncerter siger Jesper Jul fra Pavillonen i Grenå:
"Vi er stolte over at kunne præsentere Danmarks rock mama nr. 1, der er tilbage på livescenen. – det er et vaske ægte scoop, at hun kikker forbi Pavillonen til en af hendes meget få koncerter til efteråret".

Der er tale om en eksklusiv koncert, da det er den eneste i efteråret i hele Østjylland, og der vil være et begrænset antal pladser denne aften, da salen er tilpasset Sannes ønsker.

Forsalget til koncerten 16. oktober i Kulturhuset Pavillonen i Grenå starter den 23. juni klokken 09:00 via www.pavilonen.dk.

[Update] Efter henvendelse fra en række spillesteder kan vi nu fortælle, at Sanne Salomonsen er i gang med at sammensætte en mindre efterårsturné, hvor hun spiller i en stribe danske provinsbyer. Turneplanen for denne turné ser lige nu således ud:

25. september - Gimle (Roskilde)
26. september - Gribskov Kultursal (Helsinge)

2. oktober - Café Flamingo (Holstebro)
3. oktober - Vendelbohus (Hjørring)

9. oktober - Musikhuzet (Rønne)
10. oktober - Tobaksgaarden (Assens)

16. oktober - Kulturhuset Pavillonen (Grenå)

ANNONCE