Nyhed

American Idol-deltager på tale i Queen

Adam Lambert er på tale som erstatning for Paul Rodgers

Det er mindre end to uger siden, Bad Company-sangeren Paul Rodgers meddelte, at han havde afbrudt samarbejdet med Brian May og Roger Taylor, og at han ikke længere skulle optræde i bandet Queen + Paul Rodgers. I en lidt overraskende drejning på historien er det nu kommet frem, at de to Queen-musikere nu har kontaktet American Idol-deltagere Adam Lambert med henblik på at bruge ham som afløser for Rodgers. Det skriver BT.

Lambert tabte i finalen i American Idol i år til Kris Allen i et show, hvor blandt andet de to Queen-medlemmer medvirkede, og det var efter dette show, Brian May udtalte, at han betragtede Lambert som et forrygende talent. Han sagde dog også, at de endnu ikke havde snakket med Lambert, men at de håbede at kunne finde tid til at diskutere muligheden for at arbejde sammen med ham.

Finalisten er bestemt heller ikke ubekendt med Queens-materiale, og det var faktisk en udgave af "Bohemian Rhapsody", der overhovedet fik ham med i showet. Derudover sang han sammen med Kris Allen "We Are The Champions" sammen med Queen i finalen.


Der ligger endnu ikke fast, hvornår Lambert skal sætte sig ned og diskutere sin fremtid med Brian May og Roger Taylor. Men i første omgang vil han nok fokusere på at promovere sin single "No Boundaries", der netop er blevet udsendt.

ANNONCE