Nyhed

Engelsk journalist roser Spot

Neil McCormick fra The Daily Telegraph talte til årets festival, og i en artikel roser han både bands og arrangører

Hvert år inviterer arrangørerne af Spot Festival en lang række udenlandske branchefolk til at tale til forskellige seminarer, og blandt de inviterede i år fandt man den engelske kulturjournalist Neil McCormick, der skriver for avisen The Daily Telegraph.

Han er nu vendt hjem til England, og i en artikel om sit indtryk af festivalen roser han den til skyerne og hylder specielt arrangørernes effektivitet og musikkens høje standard. McCormick var på festivalen for anden gang, og inden sit første besøg kendte han ikke mange andre danske navne end Aqua. Det har tydeligvis ændret sig nu, og blandt de navne, der imponerede ham i år, var Oh Land, Ave, Kellermensch og The Broken Beats.

Han påpeger også, at med den stigende globalisering, så er det lige meget om man er fra New York, London eller Århus, og han syntes de navne, han hørte på festivalen lød lige så overbevisende som deres amerikanske og engelske kolleger. Så det er fjollet som nordisk navn at have et mindreværdskompleks, da pop er et internationalt sprog, og i en verden uden grænser har de lige så store chancer for at blive til noget som alle andre.

"Folk i musikbranchen plejede at rynke på næsen af kunstnere, der var populære i et lille marked med hånlige kommentarer om, at de blot er store fisk i en lille sø. Men jeg vil sige, at søen aldrig har været større. Det er faktisk ikke engang en sø, men et hav. Og vi er alle sammen midt i det, mens vi svømmer for at redde livet".

Hele Neil McCormicks artikel kan læses på The Dailys Telegraphs webside, hvor man også kan se hele listen over navne, der imponerede den engelske journalist.

 

ANNONCE