Nyhed

GAFFA dækker Spot intensivt

Læs masser af anmeldelser og artikler på GAFFA.dk weekenden over

Torsdag aften begynder Spot Festival 2009 og fortsætter fredag og lørdag i og omkring Musikhuset Århus og på en lang række scener i det centrale Århus. Og vanen tro dækker GAFFA.dk festivalen intensivt.

Forvent derfor her i de næste tre dage anmeldelser og artikler ad libitum fra Danmarks absolut største og mest betydningsfulde festival for ny dansk og nordisk rock, elektronika, singer-songwritere og det, der ligner. Masser af branche- og mediefolk fra ind- og udland er kommet til Århus for at finde ud af, hvad der rykker på den danske og nordiske musikscene lige nu, og ikke mindst talentspejderne har antennerne ude.

Efterhånden kender mange historierne om, hvordan navne som The Raveonettes, Mew, Junior Senior, Teitur, Under Byen, The Blue Van og mange flere er blevet, ja, spottet på Spot og efterfølgende har fået gang i en international karriere. Om det også sker i år, vil de tre næste dages koncerter og tiden herefter vise.

Blandt de optrædende i år kan nævnes kendte navne som Balstyrko, The Broken Beats, Carpark North, Tim Christensen, Magtens Korridorer, Marybell Katastrophy, Oh Land, Oh No Ono, Maria Timm, Emiliana Torrini, Trolle//Siebenhaar, When Saints Go Machine og mange, mange flere - i alt 111 bands og solister.

GAFFA.dk vil gøre vores til at holde dig orienteret om, hvad der er værd at holde øje med fremover. Så følg med her på siden i de kommende dage. GAFFA fokuserer især på anmeldelserne, men vi bringer også en stribe artikler, som er lavet af en række skribenter under fællesbetegnelsen "Spot Live". Disse artikler vil ligesom GAFFAs anmeldelser også være at finde på Spot Festivals officielle hjemmeside.

Du kan i øvrigt stadig købe billetter til festivalen på GAFFA Billet.

Køb billetter til Spot på GAFFA Billet

TDC Plays særlige Spot-temasite med masser af musik med de optrædende

Spot Festivals hjemmeside

 

ANNONCE