Nyhed

My Son The Fanatic vandt Emergenza

Det blev den københavnske kvartet My Son The Fanatic, der vandt weekendens Emergenza-finale i Store Vega

Der var masser af bands og publikum på plads, da man lørdag 9. maj i Store Vega kunne byde velkommen til dette års finale i den danske afdeling af musikkonkurrencen Emergenza. Fjorten forskellige danske bands kæmpede om muligheden for at vinde i Danmark, og dermed sikre sig en kvalifikation til den nordiske finale senere i år.

Det blev den københavnske kvartet My Son The Fanatic, der efter en lang aften blev kåret som vinder, hvilket betyder, at de nu har mulighed for at sikre sig en plads til den internationale finale i Tyskland til august, hvis de kan gå videre fra den nordiske finale, der afholdes i Stockholm sidste weekend i maj.

En jury bestående af både danske og internationale branchefolk (Malte Erbs - PDH Music, Nicolaj Bundesen - ArtPeople, Christian Møller - ArtPeople, Søren Mikkelsen - producer, Andrea Petricca - Oh My Sweet (managementfirma fra Tyskland) og Massimo Scialo- Emergenza) valgte vinderbandet samt uddelte individuelle priser til følgende bands:


Vinder af Emergenza Festival Denmark 2009: My Son The Fanatic
2. pladsen: Monkey Face
3. pladsen: The Norman Conquest

Udover top 3 placeringerne udpegede juryen de bedste talenter i følgende kategorier:
Bedste sanger: You Go First Mindy
Bedste guitarist: Klimaks
Bedste bassist: The Fewd
Bedste trommeslager: My Son The Fanatic

De deltagende finalebands stemte internt på hinanden, og vinderen af denne afstemning, det såkaldte "Musikerband", blev: Praksis

For bands der har lyst til at deltage i 2010-udgaven af festivalen, kan det oplyses, at tilmeldingen allerede er i gang på www.emergenza-festival.dk.


ANNONCE