Nyhed

Udfyld ventetiden med ny musik

TDC vil hver måned promovere nye danske navne ved at spille aktuel musik for deres ventende kunder

Hver måned kommer der over en million telefonopkald til TDC-koncernens forskellige service-, salgs- og supportlinjer. Nu lancerer koncernen et nyt tiltag, der skal gøre ventetiden behageligere samt promovere en stribe interessante nye danske navne. Fremover vil ventende kunder nemlig blive mødt med ny dansk musik, der samtidig vil blive præsenteret på en række af TDC-koncernens online-portaler.

Om det nye tiltag siger musikredaktør hos TDC, Jesper Nykjær Knudsen:

"Målet er selvfølgelig altid at gøre ventetiden så kort som muligt. Men helt undgå den kan vi naturligvis ikke, og så kan vi jo lige så godt forsøge at give folk en god oplevelse imens. Og på denne måde kan vi samtidig gøre noget for dansk musikliv ved at give nye navne mulighed for at blive hørt af endnu flere ører".

Hver måned vælges tre sange fra en ny albumaktuel kunstner. Undervejs fortæller en speakerstemme, hvem kunstneren er og første kunstner, der rammer de ventende kunder, er Maria Timm (billedet), der i juni vil få tre numre fra sit kommende album "The Plan" ud til rigtig mange TDC-kunder.

Sangerinden beskriver dette som "en super-fed mulighed for at komme ud til nogle mennesker, som jeg måske ikke ville ramme via normale medier". Samme muighed for sangeren Jonas i juli måned, hvor man vil kunne høre materiale fra hans album "W.A.I.T.T.".

"Alt i alt er det en ganske fin eksponering at få. Musikken vil ramme et antal 'lyttere', som selv de færreste radiostationer kan matche. Og forhåbentlig medvirker disse små smagsprøver til at gøre folk nysgerrige efter at høre mere fra den pågældende kunstner", siger Jesper Nykjær Knudsen.

ANNONCE