Nyhed

Blur spiller nye sange til sommer

Sommerens koncerter bliver ikke kun gamle favoritter

Den gendannede version af Blur, med guitaristen Graham Coxon tilbage i billedet, skal til sommer spille en række koncerter, hvor fans ikke blot kan forvente sig at høre deres yndlingsnumre og bandets største hits, men også noget nyt materiale. Dette giver bandet hentydninger til i udtalelser til NME.

Coxon understreger, at hvor meget nyt, der bliver spillet, handler om, hvor mange idéer bandet har og får. "Når vi imellem albums havde tid til at udforske, så tog vi en lille taske med ting tilbage til studiet. Nu har vi kæmpestore kufferter med materiale," udtaler Graham Coxon til nme.com.

Coxon og sangeren Damon Albarn spillede en uuannonceret akustisk version af nummet "This Is A Low" fra albummet "Parklife" fra 1994 ved dette års NME Awards i London, og bandet har annonceret to koncerter i Hyde Park henholdsvis den 2. og 3. juli.


Blur har siden annonceret yderligere et par koncerter i Manchester og på den skotske festival T In The Park, og verden venter nu, at de tager på en længere turné - for eksempel til Roskilde Festival - og laver et nyt album.

ANNONCE