Nyhed

Deichkind kommer til Roskilde trods dødsfald

Den tyske tech-rap-gruppe spiller live til sommer trods Sebastian Hackerts død

21. februar døde Sebastian "Sebi" Hackert, den musikalske bagmand i det tyske tech-rap-band Deichkind, i en alder af blot 32 år. Dette satte naturligvis gang i spekulationer om, hvorvidt gruppen agter at gennemføre deres planlagte koncerter, herunder den på sommerens Roskilde Festival.

Men det gør de, oplyser gruppen på deres hjemmeside. Gruppen fortæller, at Hackerts dødsårsag endnu ikke er offentliggjort, men at de regner med, at der er tale om en naturlig død. Bandet fortæller videre, at de efter grundige overvejelser har besluttet snart at udsende singlen "Luftbahn" og den tilhørende video, som de lige nåede at optage inden Hackerts død, helt præcist 11. februar, altså 10 dage før Hackerts bortgang. Gruppen betragter singlen og videoen som "et skønt og intenst minde om Sebi".

Deichkind fortæller videre, at de har valgt at aflyse deres planlagte koncert ved branchefestivalen SXSW i Austin, Texas i marts, men at de til gengæld agter at gennemføre deres planlagte sommerkoncerter og dermed også koncerten på Roskilde. Til gengæld fortæller gruppen også, at de i skrivende stund endnu ikke har besluttet, om de vil fortsætte efter at have gennemført sommerens koncerter.

ANNONCE