Nyhed

Girl Talk i Store Vega

Vega Natklub rykker ind i den store sal i forbindelse med et Girl Talk-arrangement 27. marts

Gregg Gillis valgte sidste år under navnet Girl Talk at lægge sit album "Feed The Animals" ud til gratis download, og benyttede man sig af det tilbud, stod man pludselig med en udgivelse, hvor man blev bombarderet med samples. Gillis er nemlig en mester til at koble bidder af sange sammen og kombinere dem med sin egen musik, så et nummer problemfrit kan springe fra Twisted Sister til Huey Lewis & The News eller Aerosmith til Ice Cube.

Det kunne man høre eksempler på, da Girl Talk væltede Cosmopol-scenen på Roskilde Festival 2008, og nu vender Gillis tilbage for at sætte gang i festen til et Vega Natklub arrangement i Store Vega.

Det er første gang i næsten tre år, at Vega Natklub rykker ind i den store sal, og det sker til en aften, hvor man ud over Girl Talk også vil kunne opleve P3 Eksperimentet-vinderen Lucy Love og dj-sæts fra duoen Fagget Fairys og Copyfokking samt DJ Schack fra Midweek Brakes.

Billetterne til aftenen koster 150 kroner + gebyr og er i salg via Vega.dk, Billetlugen og i Fona-butikker. Ud over billetterne i forsalg vil der også være 500 billetter til salg i døren.

ANNONCE