Nyhed

Hør musikken vi anmelder på GAFFA.dk

Du kan fremover høre den anmeldte musik direkte fra GAFFAs hjemmeside via TDC Play

"Det er jo meget godt alt sammen, men hvordan lyder musikken egentlig?" Sådan har du nok ofte tænkt, når du har læst en anmeldelse på GAFFA.dk. Men nu har vi en løsning.

Takket været et samarbejde med TDC Play kan du via GAFFA.dk nu lytte til 30 sekunders uddrag af hver sang på - stort set - samtlige albums, vi anmelder. Både de nye albums, vi anmelder, og faktisk også samtlige tidligere anmeldte album på GAFFA.dk. Eneste undtagelser er musik udgivet på de ganske få pladeselskaber, der ikke har et samarbejde med TDC Play. Du skal bare køre din mus hen over Play-logoet, der står over den enkelte anmeldelse. Hvis du er TDC Play-kunde, kan du gratis downloade musikken, og er du ikke, kan du downloade den for 8,- kroner per nummer.

Hvis du sidder med det fysiske GAFFA i hånden og ikke har en computer lige i nærheden, kan du også høre de 30 sekunders musik på din mobiltelefon ved at sende en sms med den pågældende udgivelses nummer, som du finder lige under anmeldelsen. Servicen virker ikke på alle telefoner, men dog på de fleste. På tdc.dk/musikmobil kan du se en liste over de telefoner, der er godkendt til at bruge TDC PLAY på mobiltelefonen.

Ud over at have en telefon, der er godkendt, skal du have adgang til TDC's mobilportal "m.tdc.dk". Send FLY til 2222, hvis du er TDC-kunde eller send TDC til 1231, hvis du har en anden mobiludbyder. Herefter modtager du opsætningen. Så kan du høre 30 sekunder af hver sang gratis. Er du TDC Play-kunde, kan du downloade musikken gratis, og ellers kan du downloade den til 8,- kroner per sang.

TDC PLAY

ANNONCE