Nyhed

Jarvis Cocker til København

Den tidligere Pulp-sanger er på vej med nyt album og gæster Vega i maj

Den tidligere Pulp-sanger Jarvis Cocker er på vej med sit andet soloalbum, der ventes ude i midten af maj, og i forbindelse med udgivelsen drager han på en turné, der bringer ham til Store Vega i København søndag den 31. maj.

Jarvis Cocker udgav i november 2006 sit solo-debutalbum "Jarvis" og gav i januar 2007 koncert i Store Vega. Begge dele fik generelt pæne anmeldelser, også selvom Jarvis Cocker meget bevidst ikke spillede et eneste Pulp-nummer til koncerten og ligefrem advarede om det i et interview med GAFFA inden koncerten. Om det også gælder hans nye koncert, melder historien indtil videre ikke noget om.

GAFFAs anmelder Mathias Nielsen gav fire ud af seks stjerner til koncerten i januar 2007 og skrev blandt andet følgende:

"Og hvordan holder man så en koncert kørende, når man ikke har materiale nok? Jo, man stand-upper sig såmænd gennem pauserne mellem sangene. Og her fungerede den nørdede brites indlæg faktisk perfekt. Vi fik anekdoter fra hans spadsereture gennem Københavns gader med sit band, og vi blev påduttet at være religiøse: ja, der må da være et eller andet galt, siden alle gaderne er tomme, blot fordi kalenderen siger søndag…"


Om musikken hed det blandt andet:

"... en [periodevis] stærk koncert, der dog manglede en håndfuld ekstragode numre for at kunne kvalificere sig som værende bedre end ganske god."

Forsalget til koncerten starter onsdag den 4. marts via www.billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.


Jarvis Cocker på MySpace

ANNONCE