Nyhed

Jason Mraz til Danmark

Den amerikanske singer-songwriter spiller i Falconer Salen i juni

Den amerikanske sanger og sangskriver Jason Mraz har langsomt, men sikkert fået tag i det danske publikum, hvor han har spillet flere gange. Senest i 2008 til to udsolgte koncerter, først i Lille Vega i juni og siden i Store Vega i september.

Nu kommer den let tilbagelænede og lejlighedsvis eftertænksomme sangskriver tilbage, denne gang til et endnu større sted, nemlig Falconer Salen i København, hvor han træder op tirsdag den 23. juni.

Jason Mraz debuterede i 2002 med albummet "Waiting For My Rocket To Come", der i 2005 blev fulgt op af "Mr. A-Z" og i 2008 af "We Sing. We Dance. We Steal Things." Især sidstnævnte album og singleforløberen "I'm Yours" har givet Mraz hans internationale gennembrud, og også herhjemme har albummet solgt pænt. 9000 eksemplarer ifølge koncertarrangøren Live Nation, og 23.000 har (lovligt) downloadet "I'm Yours", der desuden har toppet den danske airplay-hitliste i fire uger.

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen tildelte i sin tid tre stjerner til "We Sing. We Dance. We Steal Things." og skrev blandt andet følgende:

"Der er helt sikkert tænkt i at lave en slags James Blunt, fordi Jason Mraz dyrker noget af den samme lette sørgmodighed på albummet. Til gengæld er han en langt bedre sanger, og når aldrig helt ned i James Blunts forpinte tilstand."

Jason Mraz
Falconer Salen, København
Tirsdag den 23. juni klokken 20.

Billetsalget starter på fredag 3. april klokken 10 fra billetlugen.dk samt i Fona.

ANNONCE