Nyhed

Ny guitarist i Guns N’ Roses

Dj Ashba slutter sig til Axl og co.

Guns N’ Roses har annonceret på deres hjemmeside, at guitarist og sangskriver Dj Ashba nu er en del af bandet. Ashba erstatter Robin Finck, og frontmand Axl har blandt andet følgende roser til overs for Ashba:

”Dj er en dygtig og energisk guitarist, som vi er stolte over at have med om bord!! Vi er meget begejstrede over at arbejde sammen med ham, og i bandet har vi været opmærksomme på ham i et stykke tid. Han tilføjer det vores særlige kaos et friskt pust og udvider, hvad vi vil være i stand til live.”

Ashba selv er godt tilfreds med sit nye band:

”Det er en ære at være en del af et band, som jeg altid har elsket og respekteret. Jeg ser frem til at arbejde med Axl, der ikke bare er en af de få gode frontfigurer fra vores generation, men en sand kunstner.”

Dj Ashba var med til at skrive og producere Motley Crües seneste album ”Saints Of Los Angeles”, der høstede fire stjerner nærværende medie, ligesom han også spillede samme rolle i tilblivelsen af Sixx AMs album ”Heroin Diaries”

Tilføjelsen af Ashba som ny guitarist gør rygterne om en kommende Guns N’ Roses-turné mere troværdige. Bandets manager Irving Azoff har udtalt til Rolling Stone, at bandet har store planer for i år. Spændende ting, som han ifølge Rolling Stone glæder sig til at føre ud i livet. En stor turné ville derfor ikke være noget dårligt bud på, hvad disse planer går ud på.

ANNONCE