Nyhed

Nyt Dylan-album i april

"Modern Times" får en opfølger i næste måned

I februar kunne vi oplyse, at Bob Dylan efter alt at dømme vil udgive et nyt studiealbum i foråret. Og nu er der kommet lidt flere detaljer i sagen. Ifølge Rolling Stone vil Dylan nemlig udsende et album i slutningen af april, et album, der bliver opfølgeren til det massivt roste 2006-studiealbum "Modern Times" og 2008's ligeledes højt lovpriste outtakes-album "Tell Tale Signs".

Albummet indeholder ti nye sange, og det byder ifølge Rolling Stone på "rå country-kærlighedssange, finurlige ordspil og sange om nationens sårede tilstand". Albummet skulle også have en live-orienteret stemning og er produceret af Dylan selv under hans vanlige producer-alias, Jack Frost. Los Lobos-harmonikaspilleren David Hidalgo medvirker i øvrigt på samtlige numre.

Det var egentlig filminstruktøren Olivier Dahan, kendt for Edith Piaf-filmen "La Vie En Rose", der satte Dylan i gang. Dahan bad Dylan om at skrive en sang til hans kommende film, "My Own Love Song", med Renée Zellweger i hovedrollen. Det blev til sangen "Life Is Hard", som åbenbart fik prikket hul på Dylans kreative åre, og han skrev og indspillede derfor i alt ti nye sange.

Blandt sangene på det nye album kan nævnes "I Feel A Change Coming On", "This Dream Of You", "Beyond Here Lies Nothin'" og "My Wife's Home Town". Sidstnævnte indeholder i øvrigt den finanskrise-relaterende linje "State gone broke, the country's dry".

Bob Dylan er for tiden, vanen tro fristes man til at sige, på turné og gæster Forum i København 29. marts. Der er stadig ledige billetter til koncerten.

ANNONCE