Nyhed

Robin Gibb synger Bee Gees i Danmark

Falsetkongen fremfører Bee Gees-hits med DR UnderholdningsOrkestret i Ledreborg Slotspark

Bee Gees' karriere fik et alvorligt slag, da den ene af de tre brødre, Maurice Gibb, døde i 2003 af en tarmsygdom. De resterende brødre, Robin og Barry, besluttede at stoppe med at optræde sammen under Bee Gees-navnet i respekt for deres afdøde bror, men de har dog lejlighedsvis optrådt sammen under deres respektive navne. Derudover har de også fortsat deres solokarrierer.

Nu kommer Robin Gibb så til Danmark for at fremføre Bee Gees' største hits. Oven i købet sammen med DR UnderholdningsOrkestret til den årlige udgave af orkestrets traditionsrige slotskoncerter i Ledreborg Slotspark.

DR UnderholdningsOrkestret har ifølge sig selv længe haft planer om at hylde Bee Gees ved årets slotskoncerter for at fejre gruppens 50 års jubilæum (faktisk blev de dog dannet i 1958 ifølge allmusic.com). At man kunne få Robin Gibb og hans band oven i hatten, var bare en ekstra bonus, som DR UnderholdningsOrkestret selvsagt er begejstret for. Orkestrets producent Jens Hofman udtaler:

"Vi indrømmer gerne, at top fem-hitlisten over verdens bedste popmusik altid figurerer på orkestrets ønskeliste over emner og samarbejdspartnere til de årlige Slotskoncerter. Allerede tilbage i 1999 satte vi ild til ABBA-feberen og samlede flertallet af gruppens originale musikere. I 2001 kom turen til The (Bootleg) Beatles, et samarbejde, der blev så stor en succes, at koncerten allerede året efter fik status af Nytårskoncert og nu på syvende år har trukket fulde huse i alle dele af landet."

Koncerterne finder sted i Ledreborg Slotspark følgende dage:
Lørdag 15. august kl. 15
Søndag 16. august kl. 15

Billetsalget er netop gået i gang på Billetnet eller via dr.dk/koncerthuset

The Bee Gees-brødrene blev født på Isle of Man, voksede op og begyndte deres musikkarriere i Australien og flyttede siden tilbage til England, hvor de fik deres internationale gennembrud. I slutningen af 60'erne fik de store hits som "New York Mining Disaster 1941," To Love Somebody" og "Massachusetts".

I slutningen af 70'erne steg succesen så til yderligere højder i forbindelse med disko-bølgen og gruppens musik til filmen "Saturday Night Fever", hvorfra sange som "Night Fever", "Staying Alive" og "How Deep Is Your Love?" blev kæmpehits. Og resten er historie, som man siger.

Ifølge hjemmesiden www.beegees-world.com har Bee Gees til dato solgt over 200 millioner plader, heraf over 137 millioner album.

ANNONCE