Nyhed

50 Cent dropper kondom-planer

Rapperen ville lave en stor sexkampagne med en ny form for kondomer og en "motoriseret version af mig"

Det for nyligt udgivne album "Before I Self Destruct" har indtil videre ikke været en specielt stor salgssucces for den sønderskudte rapper 50 Cent, der heller ikke kan være helt tilfreds med de svingende anmeldelser. Curtis Jackson er desuden også en forretningsmand og har haft planer om at revolutionere sexmarkedet, men nu ser det ud til, at rapperen må trække sine kondomer tilbage.

50 Cent har ellers siden årtusindskiftet været en af de bedst sælgende rappere i verden, og i kølvandet på succeserne ville rapfænomenet også gøre et indtog på det lukrative sexmarked. Han har tidligere fortalt GQ Magazine om sine planer:

"Jeg vil lave et 50 Cent-kondom og en motoriseret version af mig, som helt sikkert skal være vandsikker, så man kan bruge den i badekarret. Blå er min favoritfarve, så den skal nok være blå, men jeg ved ikke, hvor stor den skal være. Jeg ved ikke, om større er bedre, for jeg er ikke sikker på, at mænd vil have deres kvinder til at lege med virkelig store dildoer."

De mange overvejelser for den populære rappere stopper ikke ved dildoerne, for 50 Cent ville ifølge musiksiden Sohh.com også revolutionere kondom-industrien:

"Jeg så en mulighed for at skabe en ny sikker sex-kampagne. "Wrap It Up"-kampagnen har været i gang så længe, at den ikke længere er effektiv. Jeg tænkte, at det var en fantastisk mulighed for at blive involveret, men det fungerede bare ikke, fordi jeg ville putte ting i det, som ikke fungerede. Jeg ville have ting, som kunne forlænge den seksuelle præstation."

Forventningsfulde fans må med andre ord kigge langt efter 50 Cents indtog på kondommarkedet, mens der endnu ikke er nyt om den kommende motoriserede udgave af rapperen.

ANNONCE