Nyhed

Anne Linnet udgiver sin karriere i en boks

Den stærke sangerinde samler op på sin lange karriere og lægger 77 af sine sange i boksen

Sidste år udgav Anne Linnet det roste album "Anne Linnet", hvor det var tredje gang, hun over årene har benyttet sig af sit eget navn som albumtitel, men ikke desto mindre var det et bevis på, at den populære sangerinde stadig har sin relevans i Danmark. Nu samler den velkendte sangerinde op på sin karriere i en boks, der kort og godt hedder "Anne Linnet Boksen".

Opsamlingen indeholder en opsummering af Anne Linnets lange karriere lige siden debutalbummet "Sweet Thing" fra 1973 og op til i dag, hvor de helt nye og aldrig udgivne sange "Aldrig Forsvinder" med Lis Sørensen og "Agenda" med popsangerinden Lizzie også er med i udgivelsen.

Anne Linnet har i den kommende boks delt de 77 valgte sange op i fem forskellige kategorier eller stemninger, om man vil. På den måde vil sangerinden føre sine lyttere gennem "De Skønne", "De Bløde", "De Hårde", "De Stille" og "De Andre"-stemninger fra hendes bagkatalog, og boksen indeholder derudover en dvd med private optagelser og interviews.

Blandt andet finder man et interview med forfatteren Klaus Lynggaard, som også bliver citeret i en pressemeddelelse for at sige følgende rosende ord om den erfarne sangerinde:

"Som sangskriver har hun - ved konsekvent at satse benhårdt på at sige de allersværeste ting så enkelt som det er nu er menneskeligt muligt - rørt mig mere end nogen anden dansk sangskriver, jeg kan komme i tanke om. Rørt mig derinde bag det panser, der gør det os muligt at overleve fra dag til dag, derinde hvor vi i sidste ende gemmer på det, der gør os til mennesker."

Nu har nye og gamle lyttere mulighed for at blive rørt af den velkendte sangstemme og sangskriver, når "Anne Linnet Boksen" kommer på hylderne den 16. november.

ANNONCE