Nyhed

Aura har succes i Tyskland

Den danske sangskriver har ligget nummer et på den tyske iTunes-liste og kravler op ad hitlisten

For en lille måned siden udsendte Aura singlen "I Will Love You Monday (365)" ud til de tyske radioer, og den er blev meget vel modtaget. En række af de største stationer - eksempelvis Eins Live, SWR3, MDR Sputnik, Radio Energy Germany, Radio Fritz, Radio Fantasy – har alle sat singlen i høj rotation, og det kan nu mærkes på hitlisterne.

I denne weekend kom den hidtige kulmination så, da singlen gik nummer et på den tyske iTunes-hitliste (den ligger pt. nummer fem), og om successen siger Aura:

"Det føles helt fantastisk at ligge nr. 1 på tyske Itunes med min nye single "I Will Love You Monday (365)". Musik har selvfølgelig ikke noget at gøre med konkurrence – men det er alligevel stort at ligge forrest i et felt med Black Eyed Peas, Robbie Williams og Rihanna i spidsen. Jeg har kæmpet i lang tid for at nå hertil – eventyret er i gang – og jeg glæder mig ufatteligt meget til, at mit snart 2 år gamle album "Columbine" udgives i Tyskland".

To uger efter udgivelsen gik singlen ind i top 50 på den tyske airplay chart, og i sidste uge nåede den en 25. plads. Ifølge Auras pladeselskab Music For Dreams kendes tallene for denne uges airplay ikke endnu, men de skulle eftersigende tegne rigtig godt. Desuden har videoen til "I Will Love You Monday (365)" været blandt de mest viste i Tyskland de seneste to uger, mens sangen også har været brugt som jingle på den store tv-kanal Pro 7.

Næste skridt for Aura er at udsende singlen i lande som Spanien og Portugal. Men først og fremmest ligger fokus på Tyskland, hvor sangskriveren de næste uger skal på en omfattende radiotour, spille flere showcases og koncerter samt optræde i diverse tv shows.


ANNONCE