Nyhed

Calvin Harris mooner og danser med ananas

Elektropop-musikeren smuttede ind på scenen midt under en live-optræden i det britiske X-Factor med en ananas på hovedet og trak bukserne ned

Motivationen er ukendt, men Calvin Harris hoppede på scenen, mens to håbefulde teenagere, de publikums-populære irske tvillinger John og Edward, opførte Queens "Under Pressure". Med sig havde han en ananas, som han holdt oppe på hovedet, mens hans dansede op ad den ene ad tvillingerne, hvorefter han moonede kameraerne. X-Factor-værten Dermot O'Leary udtalte om episoden:

"Jeg så det ude fra siden af scenen. Det var et af de øjeblikke, hvor alle bare stoppede op og sagde "hvem er det?". Drengene var fantastiske, de fortsatte bare."

Harris blev efterfølgende fanget af sikkerhedsvagterne og smidt ud af studiet, selvom han faktisk skulle have været interviewet til Xtra Factor, et slags eftershow til X-Factor, men direktørerne var ikke imponerede over episoden, og tog ham altså af plakaten. Efter invasionen skrev Harris selv på sin Twitter-side:

"Er lige blevet smidt ud af X-Factor, fordi jeg hoppede op på scenen under Jedward (John og Edward lagt sammen, red.) med en ananas på mit hoved. Når alt kommer til alt, havde jeg en ananas på hovedet. Undskyld hvis jeg fornæmede nogen. P.S. Jeg elsker Jedward."

Det lille stunt var tydeligvis planlagt, da han tidligere på dagen havde lagt et billede af en ananas op på sin hjemmeside, hvor der med store bogstaver stod "Vigtigt". Bortset fra den korte Twitter-besked har Harris ikke udtalt sig om episoden.

ANNONCE