Nyhed

Get Well Soon gæster Danmark

Det tyske band vender efter et besøg på årets Roskilde Festival tilbage til landet og giver to koncerter i det nye år

Den tyske sanger og sangskriver Konstantin Gropper har siden 2005 udgivet en række ep'er med sine syv medkumpaner i det folkede indieband Get Well Soon, og sidste år udkom debutalbummet "Rest Now, Weary Head! You Will Get Well Soon", der blandt andet banede vejen for en tur til Dyreskuepladsen i Roskilde. Nu kan danske fans igen glæde sig til at høre gruppen, når de næste år spiller to koncerter på dansk jord.

Get Well Soon udgiver opfølgeren til den roste debutplade den 25. januar, som er ventet med spænding. Konstantin Gropper, der også er kendt for sine soundtracks til blandt andet Wim Wenders' "Palermo Shooting", fortæller i en pressemeddelelse om det kommende album "Vexations":

"Albummet behandler den behagelige følelse, som kommer efter at have overvundet ting, der bekymrer og irriterer. Albummet er ikke om bekymringer i sig selv, men om hvordan man kommer videre."

Albumtitlen er desuden taget fra det klassiske musikstykke "Vexations" af den franske komponist Erik Satie, som havde skrevet på det originale nodeark, at det lille musikstykke skulle gentages 840 gange, hvori irritationsmomentet højst sandsynlig skulle indfinde sig.

Nu kan den tyske indiegruppe igen opleves i Danmark, hvor deres version af "Vexations" bliver luftet på scenen både i Århus og København. Billetter til de to Get Well Soon-koncerter kan købes i døren og på Voxhalls hjemmeside til koncerten i Århus.

Get Well Soon spiller på følgende datoer:

22/03/2010 Århus, Voxhall

23/03/2010 Copenhagen, Loppen

ANNONCE