Nyhed

Jaicko viser snart, hvad han kan

Den unge Barbados-stjerne er klar til at udgive "Can I", som bliver det første på et stort selskab

Rihanna satte for et par år siden for alvor Barbados på det musikalske landkort, men nu er endnu en superstjerne fra østaten ved at blive skabt. Den 18-årige Jaicko har skrevet kontrakt med Capitol Records og har et hold stjerneproducere og blandt andre Snoop Dogg klar til at hjælpe ham på det kommende album "Can I".

Det unge håb, der netop har turneret med den velkendte Sean Kingston, er søn af musikeren Phillip Forrester, som siden starten af karrieren har hjulpet Jaicko med sangskrivningen. Men den unge rapper og sanger fortæller i et interview til Billboard.com, at han har ikke følt noget pres på grund af sin far:

"Jeg har altid været vild med musik. Jeg har aldrig følt mig tvunget ud i det. Lige fra jeg var fem år gammel, har jeg prøvet på at spille klaver og nynnet toner. Jeg har altid villet det. Jeg ville ikke ændre på noget, hvis jeg kunne, fordi det har hjulpet mig med at forme min fremtid og den, jeg er den dag i dag."

Jaicko debuterede med et album, der blev udgivet uafhængigt i 2006, og som banede vejen for en stor kontrakt. Siden er det blevet til samarbejder med navne som Stargate, Jim Jonsin, der har produceret for Lil Wayne, og Wayne Wilkins, der også tidligere har skabt hits for navne som Kylie Minogue og Pink.

Debutsinglen "Oh Yeah" er produceret af The Stereotypes og blev især et hit i den remixede version, hvor pladeselskabsmakkeren Snoop Dogg kiggede forbi. Jaicko fortæller selv om forbindelsen med den erfarne rapper: "Vi kontaktede pladeselskabet for at få Snoop Dogg på pladen. Han forelskede sig i det og var flink til at berige det med sine vers."

"Can I" har stadig ikke fået nogen decideret udgivelsesdato, men forventes at udkomme i løbet af vinteren.

ANNONCE