Nyhed

Kittie inviterer til pigemetal i Danmark

De fire tøser fra kultbandet Kittie river i strengene og serverer metalcore i Århus og København

Det canadiske band Kittie brød for ti år siden igennem og blev hurtigt kult på grund af den ekstraordinære besætning bestående udelukkende af kvinder. Nu kan de fire nuværende medlemmer af gruppen med frontkvinden Morgan Lander i front opleves på Train og Vega lige efter nytår.

Den hårdtslående pigegruppe har over en million solgte plader bag sig og har blandt andet leveret opvarmningen til Slipknot tilbage i 2000. Det er blevet til fem udgivelser fra Kittie, hvor de to søstre Morgan og Mercedes Lander er de eneste, der har været med hele tiden.

Kittie kombinerer metalcore og hardcorebrøl med et lille stænk af feminint udtryk, hvilket de har skabt sig et navn på. Desuden har en enkelt vellykket coverversion af Pink Floyd-klassikeren "Run Like Hell" ofte sneget sig ind i gruppen.

Pigemetalbandet kan opleves med grupperne It Dies Today og Malefice begge steder og med Magnacult på Train, der alle sørger for eksplosive hardcore-aftener. Og billetterne til de to koncerter kan findes via GAFFA Live.

Den 4. januar - Train, Århus

Den 5. Januar - Lille Vega, København

ANNONCE