Nyhed

Klaus Handsome på vej med album

Peter Sommers gamle Skanderborg-ven har nyt i ærmet

Hvis man har fulgt med i Peter Sommers gøren og laden, er man nok også stødt på navnet Klaus Handsome. Sommer har ved adskillige lejligheder talt varmt om sin sangskriverkollegas kvaliteter, eksempelvis ved P3 Guld-showet i 2005, og har blandt andet skrevet sangen "Tigger" som en hyldest til Klaus Handsome, som Peter Sommer kender fra de tos unge år i Skanderborg. Ja, Peter Sommer har ligefrem navngivet sit band Tiggerne efter sangen, som resultat af en navnekonkurrence i P3 sidste år.

Klaus Handsome udgav tilbage i 2004 sit første og hidtil eneste album "I Denne Tidsalder" på Peter Sommer og Superjeg-kollegaen Carsten Valentin Lassens pladeselskab 2. Lyd. Nu er han omsider tilbage med et nyt album, "Den Sidste Nat", produceret af en tredje Skanderborg-dreng, Søren Zahle, kendt fra bandet Utah og som guitarist i Peter Sommers førnævnte band.

"Den Sidste Nat" er lige om hjørnet og indvarsles af julesinglen "Det Var Ved Juletid", hvor juleremixet i øvrigt er produceret af Peter Sommer og Søren Zahle. Sangen er ifølge Klaus Handsome selv "en varm og smuk erindring om kærlighed i en kold tid" og rummer blandt andet end hyldest til en af Klaus Handsomes første og største inspirationskilder, Leonard Cohen.

På "Det Var Ved Juletid" synger Klaus Handsome i øvrigt duet med Anne Marie Hviid (korsanger hos blandt andre Broken Beats, Maria Timm, Valentin).


De gennemgående musikere på "Den Sidste Nat" er for resten identiske med Peter Sommers band Tiggerne, bortset fra trommeslageren, som hos Handsome er Anders Rønne fra Utah. Med andre ord er der tale om guitaristerne Søren Zahle og Søren Bigum, bassisten Henrik Poulsen og keyboardspilleren Palle Hjorth.

 

ANNONCE