Nyhed

Nikolaj Nørlund giver koncert i en svømmehal

Koncertrækken At My Place lanceres med en koncert i Frederiksberg Svømmehal med Nikolaj Nørlund

Når koncertrækken At My Place lørdag 28. november går i luften for første gang, bliver det med en af dansk musiks grand old men på scenen. 40 heldige koncertgængere får nemlig en unik mulighed for at opleve Nikolaj Nørlund spille i Frederiksberg Svømmehal.

Nikolaj Nørlund har selv valgt at spille i svømmehallen, et sted han ifølge arrangørerne har et ganske særligt forhold til, men som også udgør en både anderledes ramme for koncerten. Koncerten er akustisk, og da den bliver filmet, kan man streame den på webside AtMyPlace.dk.

At My Place er et nyt koncept, der gennem nogle simple dogmer og fokus på nærheden mellem kunstner og publikum søger at skabe en helt unik koncertoplevelse som efterfølgende kan genses og opleves på internettet. Antallet af publikum afgøres af kunstnerens valg af location, hvilket sikrer, at hver enkelt koncert fremstår som unik og anderledes fra den forrige.

Nikolaj Nørlund-koncerten er den første annoncerede koncert, men det ligger dog allerede fast, at næste koncert vil blev med The Rumour Said Fire, der planlægger at tage publikum med hjem i lejligheden på Frederiksberg.

Lige såvel som det er forskelligt fra koncert til koncert, hvor man kan opleve musikken, så er det også forskellige, hvor mange der kan komme med, og hvad det koster. Vil man eksempelvis med en tur i svømmehallen med Nikolaj Nørlund, skal man blot tilmelde sig ved at skrive en mail med sit fulde navn, adresse og telefonnummer til: [email protected] Tilmeldingen er efter først til mølle princippet, og lukker herefter automatisk. Prisen for at komme ind er 37 kroner, tilsvarende billetprisen for adgang til Frederiksberg Svømmehal, og betales ved indgangen.

Nikolaj Nørlund kan opleves i Frederiksberg Svømmehal lørdag 28. november.

ANNONCE