Nyhed

Nyt album på vej med Liars

Med den lyvende rockgruppes nye mystiske hjemmeside bliver navnet "Sisterworld" nævnt flere gange

Den alternative trio Liars har haft tilholdssteder i både, Los Angeles, New York og Berlin, og gruppen er kendte for at vende sig mod en ny genreform på en tallerken og derfor ikke være til at gøre sig klog på. Nu er der højst sandsynlig et nyt album i sigte, som bliver opfølgeren til det selvbetitlede og punkede album fra 2007.

Gruppen har offentliggjort en hjemmeside med navnet Sisterworld.com, som ikke indeholder ikke meget andet en lille mystisk dør, som fører brugeren ind til tre videoer med naturscener ved vandet med et ambient lydspor. Den abstrakte hjemmeside og det nye design af gruppens Myspace-side bliver i flere medier sat i forbindelse med det nye albums artwork, og musiksiden Mog.com har desuden fået lokket en bekræftelse ud af gruppen på, at de udgiver i starten af 2010, men ikke om titlen på albummet netop er "The Sisterworld".

Liars har med andre ord fyret godt op i hype-ovnen, men detaljerne er stadig meget sparsomme fra den lyvende gruppe. Derudover er det svært at vide, hvilken musikstilart trioen nu forsøger sig med. På sidste album hoppede bandet over i en mere punket og støjende genre, hvilket blev rost af GAFFAs anmelder, der gav albummet "Liars" fra 2007 fire stjerner og skrev:

"Velvet Underground viser sig fra deres mest støjende side, og Jesus and Mary Chain følger trop. Associationerne står i kø, men resultatet er umiskendeligt Liars - i alle afskygninger: Støjende, lyrisk, kaotisk, fredfyldt, arytmisk, dansabelt, dissonant og harmonisk. Faktisk er Liars så overbevisende udført, at selv den tynde, skramlede lyd, der på et andet album kunne virke amatøragtig, fremstår helt optimal her."

Hvad publikum nu får på det kommende album, vides endnu ikke, men man kan selv forsøge at gå ind på den nye hjemmeside Sisterworld.com og se, hvad man kan få ud af sitet.

ANNONCE