Nyhed

Rasmus Seebach holder førstepladsen

Sangeren holder stand mod blandt andet Michael Jackson og Alphabeat

Der er hele fire nyheder i top ti i denne uge, men ingen af dem kunne slå Rasmus Seebach af pinden, som for anden uge dermed sætter sig på førstepladsen på den danske albumhitliste. Albummet har solgt guld og ligget på hitlisten i fem uger, og kombineret med successen med singlen "Engel" må man sige, at Seebach har ganske godt vind i sejlene.

Danskeren følges til døren af Michael Jackson, der ligger nummer to med albummet "Michael Jackson's This Is It". Albummet er en opsamlig af gamle sange plus et nyt nummer, der skal fungere som en følgesvend til filmen med samme titel.

På tredjepladsen finder man MGP-albummet, og på plads nummer fire ligger endnu et kompileringsalbum. Denne gang drejer det sig dog om en hyldestplade til Sebastian, der er en nyhed i denne uge foran Rammstein med "Liebe Ist Für Alle Da".

Ugens anden danske nyhed i top ti kommer fra Alphabeat, der er aktuelle på listen i denne uge med albummet "The Spell", som debuterer på en 6. plads. Den sidste nyhed i top ti er også dansk og kommer fra Erann DD, der netop har udsendt albummet "Byen Kalder".

Der er flere danske nyheder i anden halvdel af top tyve, hvor det seneste album fra Caroline Henderson, der bærer titlen "Keeper Of The Flame", ryger ind som nummer 15. To pladser længere nede finder vi sidste nyhed i top tyve, der hedder "40/40" og som er et nyt opsamlingsalbum fra The Carpenters.

Herefter kommer der en stribe nyheder, hvor den første kommer fra Per Nielsen, der ligger på plads nummer 26 med "Danske Toner". På 27. pladsen ligger Ann-Mette Elten med "Close To You", og på 29. pladsen finder vi Sting, der har samlet en række vintersange på albummet "If In A Winter's Night".

På en 36. plads finder vi det andet album fra bandet Wolfmother, der i denne uge går ind på hitlisten med albummet "Cosmic Egg" fire pladser foran ugens sidste nyhed, der er et soundtrack til tv-serien "Store Drømme".

Se hele ugens hitliste på Hitlisten.nu.

ANNONCE