Nyhed

Snoop laver rav i eventyrland

Overhunden i rapmusikken sætter dato og trackliste på sin kommende udgivelse "Malice N Wonderland"

I september måned fortalte gangstarap-ikonet Snoop Dogg, at han satte sig på en toppost på pladeselskabet Priority Records, hvor hans tiende album "Malice N Wonderland" skulle være det første projekt med ham som rorgænger. Nu ligger udgivelsesdatoen og tracklisten for albummet klar.

Snoop Dogg vender tilbage til de tegnede covers på den kommende udgivelse, hvor der er blevet plads til både biler, letpåklædte damer og cognacflasker. Tracklisten afslører de ventede samarbejder med velkendte producere som Teddy Riley, Nottz og The Neptunes, men ikke med den legendariske Dr. Dre, som der ellers var rygter om tidligere.

Til gengæld er der rigeligt med prominente sangere på gæstelisten til overhundens gangstafest, hvor man blandt andet finder R. Kelly, Brandy og Pharrell. Der er også blevet plads til sangeren og hitproduceren The-Dream, der både hjælper til med sin stemme og sine evner inden for produktionerne.

Et af numrene, som The-Dream medvirker på, er nummret "Gangsta Luv", som allerede er ude som den første af i alt fire singler, der udkommer inden selve albummet. Fans af et af de største rapnavne på vestkysten kan nu se frem til den 8. december, hvor næste kapitel i den erfarne rapper og pladeselskabsboss' historie udfolder sig.

Tracklisten til "Malice N Wonderland" ser således ud:
1.     "Intro"           
2.     "I Wanna Rock"       
3.     "2 Minute Warning"       
4.     "1800" (feat. Lil' Jon)     
5.     "Different Languages" (feat. Jazmine Sullivan)     
6.     "Gangsta Luv" (feat. The-Dream)     
7.     "Pronto" (feat. Soulja Boy Tell 'Em)     
8.     "That's Tha Homie"       
9.     "Upside Down" (feat. Problem & Nipsey Hussle)
10.     "Secrets" (feat. Kokane)
11.     "Pimpin Ain't EZ" (feat. R. Kelly)     
12.     "Luv Drunk" (feat. The-Dream)    
13.     "Special" (feat. Brandy og Pharrell)
14.     "Outro"

ANNONCE