Nyhed

The Hold Steady-medlemmer genudgiver gammelt materiale

Craig Finn og Tad Kubler fra The Hold Steady genudgiver plader med deres gamle band Lifter Puller

Før nogen havde hørt om The Hold Steady, havde frontmand Craig Finn og guitarist Tad Kubler gjort sig i gruppen Lifter Puller, der udsendte tre fuldlængde udgivelser fra 1997 til 2000. De er stort set uopdrivelige i dag, men det laves der nu om på med en række udvidede genudgivelser.

Lifter Puller blev dannet i 1994 i Minneapolis, og selvom Finns sangstil vil være særdeles genkendelig for The Hold Steady-fans, så var bandets musik dengang noget mere kantet ikke ulig Archers Of Loaf eller en mere larmende udgave af Pavement. Karrierens højdepunkt var albummet "Half Dead And Dynamite", og det udsendes nu sammen med debutpladen "Lifter Puller", "Fiestas & Fiascos" og ep'en "The Entertainment And Arts EP" med bonusmateriale samt i digital form for første gang.

Alt det nævnte materiale kan downloades fra 1. december, og samtidig vil der også blive udsendt en opsamling med sjældenheder med titlen "Slip Backwards". Genudgivelserne får desuden følgeskab af bogen "Lifter Puller Vs. The End Of" som er sammensat af Craig Finn og forfatteren bag bogen "Girls Guide To Rocking" Jessica Hopper, der inkluderer billeder, tekster og interviews.

ANNONCE