Nyhed

Upcom Festival sætter traditionel live-optræden til side

Den nye århusianske en-dags festival lover publikum en utraditionel koncertform, når arrangementet går i luften i weekenden

Festivalen Upcom er blevet til for at give et bud på, hvordan fremtidens koncerter kan komme til at se ud. Det er første gang, den århusianske festival løber af stabelen, og de lover, at det bliver noget helt for sig. I en pressemeddelelse fortæller arrangør Morten Kronborg om visionen:

”Vi har allieret os med nogle knalddygtige VJs, der vil projicere visuals ud over hele Ridehuset, og natten igennem vil anderledes og opsigtsvækkende events gøre Upcom til en totaloplevelse. Upcom Festival vil gerne rykke ved det gængse billede af, hvordan en koncertoplevelse plejer at være. Derfor skal publikum gerne få oplevelsen af at være centrum i en kulturbegivenhed, hvor toner, lys, visuals og vilde events går op i en højere enhed."

Der loves koncerter med, hvad der ifølge festivalen selv er fem af de sejeste og mest live-egnede bands i Århus, samt nogle meget kapable dj's, der skal sørge for lydbilledet. Line-uppet kan ses nedenfor. Derudover holdes der altså fornævnte vj-battle, der skulle gøre koncerterne til noget ganske andet, end hvad publikum ellers vil være vant til, på grund af den visuelle dimension. Festivalen foregår i Ridehuset lørdag den 14. november fra klokken 20.00 til 05.00. Billetter kan købes i døren.


Bands:
- Virtue
- [klik-bang]
- Zeitgeist
- The Kat
- Fast Gallows

24.00: UPCOM AFTER PARTY med DJ's:
- Baba Black (Lulu Rouge)
- Patrick Bateman
- Rasmus Rekyl
- Rune Hund!
- Chris Cheops

+ UPCOM VJ BATTLE 2009 - hele aftenen


ANNONCE