Nyhed

Bands til Spot Festival 2010

Så er der åbnet for ansøgning om at spille på næste års Spot Festival

Alle der mener de har hvad der skal til for at stille op på Spot Festival i 2010, opfordres nu af arrangørerne til at begynde og melde sig. Planlægningen er i fuld gang, og bands og kunstnere for hvem det kan være relevant at få en showcase på festivalen, kan tilmelde sig fra og med i dag.

Ansøgning om en spilleplads på Spot foregår i år elektronisk, via Spots hjemmeside (link nedenfor). Alle er velkomne til at ansøge, både bands/ solister, også dem der har spillet på Spot tidligere, og de som ikke har, og deres repræsentanter, medierne, bookingfirmaer og andet godtfolk kan sende forslag ind, om hvem de gerne vil se. Alt indsendt materiale bliver vurderet, og programmet vil blive fastlagt dels efter hvad der sendes ind, og dels efter hvad der rører sig på den danske og skandinaviske musikscene generelt. ROSA, Dansk Rock Samråd fastlægger det endelige program.

Spot Festival forsøger som altid at sætte internationalt fokus på skandinavisk musik, fremme relationer musikindustrien imellem, på tværs af grænser, og naturligvis give nye kunstnere en chance for at vise hvad skandinaviske musikere kan.

Tidligere optrædener inkluderer blandt andre I Got You On Tape, Oh Land, The Asteroids Galaxy Tour, Taxi Taxi!, og When Saints Go Machine

Interesserede kan på egne, eller andres vegne, ansøge på Spot Festivals officielle hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 1. december, og husk at følge instruktionerne på siden nøje. Du kan læse mere om festivallen, tidligere års programmer, og dens koncept her.

ANNONCE