Nyhed

Blue Foundation-eks-medlem udgiver solo-ep

Produceren og guitaristen Ab Mannov udsender ep’en under navnet No More Heroes

Electronica-kollektivet Blue Foundation har i tidens løb haft en lang række medlemmer med forskellige indflydelser på gruppens lyd. Anders "Ab" Mannov er et af de tidligere medlemmer af det succesfulde electronicaband, der nu går solo og har ep'en "The Modest House" ude som digital download i denne måned.

Ab Mannov kalder sit soloprojekt No More Heroes, og under det navn udsender han ep'en som forløber for hans debutalbum, der er sat til at udkomme i løbet af det nye år. Første singleudspil fra ep'en er allerede nu er i rotation på P3 og har navnet "Misery". Nummeret repræsenterer den rockede side af guitaristen og produceren, der nu også kan skrive sanger på cv'et. I den anden af skalaen spiller Ab Mannov også musik med en mere klubbet lyd, hvilket sangen "Tell Me It's All Over" på udgivelsen er et bevis på.

Teksterne hos No More Heroes handler om klassiske emner som dekadence, ensomhed og kærlighed og skulle angiveligt være et forsøg på at hive de bløde 80'ere ind i det nye årtusinde. Den debuterende kunstner betegner selv i pressemeddelelsen sin sangskrivning og musik på følgende måde:

"Med en ung Marlon Brando og Bryan Ferry i baghovedet har jeg bestræbt mig på at skabe alternativ pop-rock med dybde og ærlighed. Denne blanding betyder personligt meget for mig, da jeg synes, det mangler i landskabet på den danske musikscene."

Den ærlige solodebut fra det tidligere Blue Foundation-medlem er optaget i de tre forskellige værelser, hvor Ab Mannov nåede at bo i løbet af foråret. Resultatet af No More Heroes' anstrengelser kan høres den 19. oktober, hvor "The Modest House" udkommer.

ANNONCE