Nyhed

Clemens arbejder på nyt album

Den Aarhus Took It-aktuelle rapper ser frem til aftenens koncert, og har et nyt mørkt album klar til næste år

Den erfarne rapper og tekstforfatter Clemens Telling har utallige teaterstykker og en god håndfuld udgivelser bag sig, der placerer ham som en af de vigtigste rappere i landet. I aften står Clemens som et af hovednavnene på plakaten til Aarhus Took It og har samtidig sit sjette soloalbum under opsejling.

Det næste album bliver ifølge rapperen en hård omgang lyrik, der er set fra gadeplan, men som sædvanligt får et lille twist af den rappende historiefortæller. Clemens fortæller til GAFFA om det kommende album:

- Jeg står ved en skillevej i mit liv, og det har sat en masse tanker i gang i mit hoved. Det har gjort, at jeg har kunne skrive en masse lyrik, som jeg nok ikke på samme måde har kunne skrive før. Der er mange eksistentielle overvejelser på pladen, men på den hårde måde. Det er et ret mørkt univers, må jeg indrømme.

Albummet får producere fra blandt andet fra folkene fra Tabu Recs, Ezi Cut og Tue Track. Derudover medvirker den velkendte producer Thomas Rusiak fra Sverige og Simon Brenting, der stod for hele det seneste album, "Nye Tider". Albummet er dog ikke så færdigt endnu, at Clemens har valgt at tage numrene med til aftenens koncert i aften. Til gengæld lover rapperen et højt energiniveau til festivalen, som han ikke tager let på:

- Det er en koncert, vi tager meget seriøst og prioriterer, at der skal ske noget specielt. Det er jo en af de største ting, som foregår i Jylland, specielt hvis man tænker "ægte hiphop". Man kan godt fyre nogle mere svært forståelige ting af og så er der stadig folk iblandt publikum, der forstå hvad fanden det handler om. Til andre festivaler er det jo mere fællesnævneren, der gør sig gældende.

Det kommende album fra Clemens har endnu ingen titel, og rapperen regner med at udgive engang i det nye år.

Læs hele interviewet "Clemens: Det bliver som en ren rockkoncert"

ANNONCE