Nyhed

Foo Fighters spiller live på Facebook

Dave Grohl og co. skal spille et show i Studio 606, Californien, som bliver sendt direkte på Facebook

Live-internet-transmissioner af musik er tydeligvis en trend, der er kommet for at blive. U2 har lige sendt en koncert live på YouTube, hvor mere end ti millioner skulle have set med, og nu følger Foo Fighters trop, med et timelangt liveshow, der bliver transmitteret direkte ud til fans via internettet. Det sker allerede i aften, den 30. oktober, og mere end 10.000 brugere af siden har allerede takket ja til at overvære showet fra computeren.

Foor Fighters udgiver som bekendt en opsamlingsplade i næste uge, så det er et udmærket tidspunkt at højne opmærksomheden omkring bandet, og give de loyale fans en ekstra godbid, inden pladen kommer på hylderne. Det er muligt, at der går lang tid, inden vi igen hører fra Foo Fighters, forsanger Dave Grohl har jo temmeligt travlt med at være trommeslager i det nye projekt Them Crooked Vultures, som har et album og en Europa-turné på trapperne.

Showet bliver sendt klokken 19.00 til 20.00 dansk tid, og der forefindes mere info på event-side. Showet kan streames her.

 

ANNONCE