Nyhed

Gov't Mule starter turné i Danmark

Den amerikanske gruppe sætter gang i deres kommende Europaturné med en koncert i Pumpehuset 5. november

Gov't Mule udsprang egentlig af en gendannelse af The Allman Brothers Band i slutningen af 80'erne, hvor guitaristen Warren Haynes og bassisten Allen Woody kom med i bandet som erstatning for Dan Toler og David Goldflies, der selv var erstatninger for de afdøde medlemmer Duane Allman og Berry Oakley, der i slutningen af 60'erne var med til at danne The Allman Brothers Band.

Haynes og Woody dannede Gov't Mule i 1994 sammen med trommeslageren Matt Abts, men siden da er også Allen Woody afgået ved døden, så gruppen nu i stedet har svenske Jörgen Carlsson med på bas og er blevet udvidet fra trio til kvartet med tilføjelsen af guitaristen Danny Louis.

Til trods for Haynes' fortsatte tilknytning til The Allman Brothers Band har bandet alligevel fundet tid til at indspille en lang række udgivelser inklusive "By A Thread", der udsendes 26. oktober. Her får bandet hjælp af Billy Gibbons fra ZZ Top, der kiggede forbi, mens gruppen indspillede i Willie Nelsons Pedernales Studio.


Bandet sætter 23. oktober gang i en kort USA-turné for at promovere dette album, og 5. november lanceres gruppens Europaturné med en koncert i København. Her kan man opleve bandet i Pumpehuset, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE