Nyhed

Guns N' Roses lancerer flere turnédatoer

De asiatiske datoer i december følges nu op med en canadisk turné

I september kom det frem at Guns N' Roses havde planlagt tre koncerter i Asien i december måned. Der er siden kommet endnu en dato til i Sydkorea, og nu viser det sig, at de ikke blot er løsrevne koncerter, men nærmere en del af en længere turné. Der er nemlig nu dukket 13 canadiske datoer op på bandets turnéplan.

Guns N' Roses lægger ud 11. december i Taiwan, og efter koncerten i Sydkorea og to i Japan holder bandet en pause indtil de 13. januar sætter gang i en Canada-tour med et job i Winnepeg. Rolling Stone Magazine har været i kontakt med Guns N' Roses, der meddeleler at koncerterne er en del af en verdensturné, der har titlen Guns N' Roses Chinese Democracy World Tour.

Dermed skulle der være flere koncerter på vej, men der er endnu ingen meldinger om, hvorvidt bandet har planer om at lægge vejen forbi Europa i 2010. Det skulle dog ligge fast, at Guns N' Roses inden længe vil mødes i Los Angeles for at begynde forberedelser til deres første turné siden udgivelsen af albummet "Chinese Democracy".

ANNONCE