Nyhed

Hiphoppere holder udgivelsesfest på Loppen

Echo Out præsenterer både Dialekten og resten af kunstnerne fra den tredje udgave af "Spytbakken"

Det uafhængige pladeselskab Echo Out har i flere arbejdet med at gøre opmærksom på den danske hiphops undergrundsaktiver og har især haft succes med udgive mixtape-rækken "Spytbakken", der nu er nået til den tredje version. Echo Out holder nu releaseparty for mixtapet samtidig med, at rapgruppen Dialekten (billedet) også udgiver ep'en "Ude Af Frekvens".

Dialekten består primært af de to rappere med de farverige navne Chewbacca og Nota Bene, der har valgt at dele deres ep op, og har dermed fået hver deres side af pladen og af plade-coveret. Begge sider af ep'en slutter af med nummeret "Ude Af Frekvens", som lytteren naturligvis får i to versioner.

Echo Out udgiver på samme tid endnu en kompilation i "Spytbakken"-rækken, som indeholder nogle af fremtidens hiphopnavne. Mixtapet har tidligere været gæstet af velkendte kunstnere som Khal Allan, Pede Gøbb og veteranerne fra Bumsetilen, og de ep-aktuelle Dialekten er også med på denne udgivelse.

Rapduoen har nummeret "Kryb" med på den tredje udgave af "Spytbakken", hvor bidrag fra kunstnere som M-Cnatet, Guldgruppen og Illusionisten også er at finde. Alle de nævnte rappere og hiphopgrupper kan samtidig opleves på scenen til den dobbelte udgivelsesfest, som spillestedet Loppen åbner op for den 24. oktober, hvor publikum kan betale i døren og få det nye mixtape med i købet.  

ANNONCE