Nyhed

Jarvis Cocker vil gendanne Pulp

Sangeren fortæller, at bandmedlemmerne har snakket om at give en koncert på Glastonbury-festivalen

Britpop-gruppen Pulp har holdt pause siden 2002, men nu kunne noget tyde på, at bandmedlemmerne vil støve de stramme jakkesæt og fine popsange af for at give en koncert til næste år. I et interview udtaler frontmanden Jarvis Cocker nemlig, at der har været tale om at gendanne Pulp i forbindelse med 2010-udgaven af Glastonbury-festivalen.

Pulp blev dannet i Sheffield i under navnet Arabacus Pulp 1978 og debuterede som Pulp i 1983 med albummet "It". I hjemlandet opnåede de i 1994 succes med albummet "His 'N' Hers", men det store gennembrud kom først året efter med albummet "Different Class". Efterfølgende udsendte to udgivelser, inden de valgte at lægge bandet til side.

Siden da har Jarvis Cocker udsendt to soloplader, og Steve Mackey har arbejdet som producer blandt andet for M.I.A. og The Long Blondes, men ellers har der været lidt stille om de øvrige medlemmer, der dog fra tid til anden har optrådt til Jarvis' solokoncerter.


Men nu er der altså røre i Pulp-lejren, der kan resultere i en gendannelse. Jarvis har tidligere udtalt, at han ikke var specielt interesseret i at gendanne Pulp. Men i sommer fortalte han, at han holdt lidt øje med gendannelsen af Blur for at se, om det blev en økonomisk succes, og nu lufter han altså selv idéen om en gendannelse.

Til The People udtaler sangeren, at Glastonbury altid har betydet meget for ham, og at han frygtelig gerne vil spille der igen. Han siger desuden, at han har talt med de andre Pulp-medlemmer om at lave en regulær gendannelse på festivalen.

Ifølge NME har Pulp været hovednavn på Glastonbury to gange, og skulle det lykkedes arrangøreren Michael Eavis at få bandet på plakaten næste år, må man formode, at deres navn også vil stå med ret store bogstaver.


ANNONCE