Nyhed

Leona Lewis udgiver andet album

Den succesfulde sangerinde vender tilbage med albummet "Echo" i næste måned

I 2007 væltede pop-sangerinden Leona Lewis hitlisterne med sin store stemme, satte rekord med den hurtigst sælgende debutplade nogensinde i Storbritannien og blev samtidig den første britiske soloartist, der lå øverst på den amerikanske Billboard top 200-liste. Nu er Leona Lewis tilbage med den svære toer med navnet "Echo", der udkommer den 16. november.

Albummet bliver en blanding af festlige uptempo-numre og stærke ballader fra den store sangstemme. "Echo" bliver produceret af pop-guruer som John Shanks & Max Martin og Justin Timberlake, og den velkendte sangskriver Ryan Tedder har hjulpet til i skriveprocessen. Derudover gæstes den kommende plade af Los Angeles-kvintetten OneRepulic på nummeret "Lost Then Found".

Leona Lewis startede som X Factor-kandidat i den tredje sæson i 2006 i England af det populære program. Sangerinden vandt overbevisende og udsendte singlen "A Moment Like This" lige før jul og blev downloadet 50.000 gange indenfor tredive minutter, hvilket var endnu en verdensrekord for den succesfulde sangerinde.

Om den populære Leona Lewis igen kan tage publikum med storm som med debutalbummet, der indtil videre har solgt over 6 millioner kopier, vil tiden vise, men førstesinglen "Happy" går allerede sin sejrsgang verden rundt og giver gode udsigter for modtagelsen af opfølgeren "Echo".

ANNONCE