Nyhed

MC’s Fight Night tæller ned til finalen

Danmarks største freestyle-arrangement varmer op med videoer fra alle ni foregående finaler

Der er lagt op til en stor finale, når de verbale skaller og kindheste for tiende gang i træk flyver gennem luften til MC's Fight Night. Nu varmer arrangørerne op til den store freestyle-konkurrence med historiske sammendrag fra hver af de ni tidligere finaler.

Der er blevet kigget dybt i arkivmaterialet fra de forskellige foregående MC's Fight Night-finaler, og materiale, der aldrig er blevet vist før, kommer med nu op til overfladen med de nye YouTube-film. Arrangørerne lægger en ny film fra en ny finale op på deres side, indtil dette års arrangement finder sted i weekenden.

Man kan dermed få opfrisket sin hukommelse eller for første gang sætte sig ind i den danske freestyle-historie med de små film. Blandt andet kan man nyde Per V's to sejre, se den ophidsede finale i 2003 mellem Strøm og MikL og ikke mindst se en ung Natasja freestyle på engelsk i 2000.

Årets finale i MC's Fight Night bliver afviklet i KB Hallen den 17. oktober og bliver vist på DR2 den 7. november. Indtil da kan interesserede tage på opdagelse i MC's Fight Nights dokumenterede historie på arrangørernes hjemmeside.

Billetter til arrangementet kan findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE