Nyhed

Paramore rykker i større lokaler

Den amerikanske gruppe flyttes fra et udsolgt Vega til KB Hallen

Paramore vender tilbage til Danmark til december for at give koncert, men det bliver KB Hallen i stedet for Store Vega, der skal lægge scenen til koncerten med Hayley Williams og resten af bandet. Koncerten vil dog fortsat blive afviklet 1. december.

Sidst bandet var i landet spillede de i Pumpehuset, så det var allerede en opgradering pladsmæssigt at kunne lægge koncerten i Store Vega. Men da billetterne røg på mindre end en måned, besluttede man sig for at give endnu flere mulighed for at opleve bandet, der i sidste uge var Ugens Uundgåelige på P3 med sangen "Ignorance". Sangen er taget fra bandets tredje album "Brand New Eyes", der udkom i slutningen af september.

Billetter til koncerten i Store Vega gælder også til koncerten på det nye spillested, hvor Paramore får følgeskab af engelske You Me At Six, amerikanske Paper Route og et endnu ikke offentliggjort supportnavn.

Paramore kan opleves i KB Hallen 1. december, og billetsalget til den tidligere udsolgte koncert begynder igen mandag 12. oktober, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE