Nyhed

Pirat TV livestreamer MC's Fight Night

Freestylerap-konkurrencen kan ses direkte på DR's nye netkanal

Lørdag aften finder finalen i freestylerap-konkurrencen MC's Fight Night sted i KB Hallen i København. Finalen er tidligere blevet sendt direkte i DR2 gennem flere år, men sidste år valgte DR at droppe livedækningen, hvilket fik mange hiphop-fans til at gå på barrikaderne og sende vrede mails og danne Facebook-gruppen "10.000 for MC's Fight Night skal sendes live". Men indtil for ganske kort siden så det heller ikke ud til, at Fight Night 2009 blev dækket på live-tv, selvom det ellers er showets 10 års jubilæum i år.

I sidste øjeblik har DR dog nu fundet en løsning. Hele showet bliver sendt live på nettet på DRs nye ungdomsnetkanal Pirat TV lørdag fra klokken 19. Adressen er www.dr.dk/pirat 

"Vi er vildt glade for at kunne dække en nicheevent, som er fed og som betyder rigtig meget for mange hiphop fans," siger Rune Sparre Geertsen, der er redaktør på Pirat TV.  

De 16 finalister i MC's Fight Night er i øvrigt som følger:

ADI
Bryggeren
Callas
Dahl
Elbanovic
Fantomet
Ham Den Lange
Henrik Hass
Johnni G
Luxshan
Mac Mark
MC Ollie
MikL
Pede B
ROAR
Rødhætte

Førstepræmien i MC's Fight Night er 25.000 skattefri kroner samt en hel palle Guld Tuborg.

Vinderen af aftenens bedste punchline får en guldbelagt (24 karat) mikrofon.

Vinderen af MC's Fight Night 2008 var MikL, mens det i 2007 (og i øvrigt også 2005) var Pede B. Både MikL og Pede B er også i finalen i år.

GAFFA har i øvrigt en reporter og en fotograf på stedet, og resultatet af deres anstrengelser kan du læse på GAFFA.dk søndag morgen.
ANNONCE