Nyhed

Pulp skal ikke spille til Glastonbury

Jarvis Cocker siger, at hans udtalelser er blevet fordrejet, og at der ingen planer er om en Pulp-gendannelse

Historien om, at Jarvis Cocker havde planer om at gendanne Pulp til næste års udgave af Glastonbury-festivalen, gik verden rundt, men nu afviser Cocker, at der er nogen som helst planer om at gendanne gruppen, der har holdt pause siden 2002.

Det var den engelske webside The People, der stod bag historien, men i et interview med nyhedstjenesten Teletext siger Jarvis Cocker, at der er tale om en misforståelse.

"Jeg kan kategorisk sige til Teletext, at Pulp ikke har nogen planer om at finde sammen. En eller anden spurgte mig, om jeg kunne have lyst til at spille til Glastonburys 40 års jubilæum, jeg svarede ja, og det drejede de om til en "Pulp Gendannes"-historie. Det passer ikke".


Dermed skulle den historie så være lukket. Men det ville næsten være underligt, hvis gendannelseshistorierne ikke bliver ved med at florere med jævne mellemrum, og specielt når vi kommer tættere på jubilæumsudgaven af Glastonbury, hvor arrangørerne helt sikkert vil forsøge at byde ind med forskellige overraskelser og særlige begivenheder.

ANNONCE