Nyhed

Rasmus Seebach går nummer et på hitlisten

Solodebutanten har i denne uge arbejdet sig op på toppen af den danske albumhitliste

Rasmus Seebach har ligget på den danske albumhitliste i fire uger, og efter at være blevet afvist af forskellige udgivelser de sidste tre uger, er det denne gang lykkedes solodebutanten at kravle op på listens førsteplads.

Dermed ligger manden bag hittet "Engel" nu over Rammstein og MGP2009 på henholdsvis anden- og tredjepladsen samt ugens højstplacerede nyhed, der kommer fra Michael Bublé. Den canadiske crooner er aktuel med albummet "Crazy Love", der debuterer på en fjerdeplads foran Mariah Carey, der står bag sidste album i top fem i denne uge.

Herefter er det ret tyndt med nyheder på listen, og vi skal faktisk helt ned på plads nummer tyve for at finde ugens anden nyhed. Den kommer fra Barbra Streisand, der gik nummer et i USA med sit album "Love Is The Answer". Her i landet må hun altså indtil videre nøjes med en tyvendeplads, en plads foran "Befri Dig Selv" med Basim, der også er en nyhed i denne uge.


Ugens sidste nyhed kommer fra en række forskellige kunstnere (som Death Cab For Cutie, OK Go, Thom Yorke, Editors, Grizzly Bear med flere), der er gået sammen på soundtracket "The Twilight Saga: New Moon", der ligger nummer et i USA lige nu. Herhjemme landede det på en 36. plads, hvor det er ugens sidste nyhed i top 40.

Hele listen kan ses hos Hitlisten.nu.

ANNONCE