Nyhed

The Dead Weather udgiver live-ep

Jack Whites band udsender et digitalt live-udspil med både musik og video-materiale

De går på scenen i Store Vega, København, den 5. november, men til de fans, der gerne vil have et lille pre-view af bandet live, er der nu udgivet en eletronisk live-ep, der kan købes allerede nu. Ep'en hedder "Live From Third Man West", og indeholder live-versioner af fem sange og fire videoer, og tracklisten, der blandt andet inkluderer et cover af Pentagrams sang "Forever My Queen", kan ses nedenfor.

The Dead Weather har udgivet det første album, "Horehound" i september, og skulle efter sigende allerede være meget godt i gang med næste udspil. Den næste plade er endnu ikke navngivet, og der er heller ikke sat dato på udgivelsen, men Jack White fortalte allerede inden "Horehound" var i butikkerne, at bandet havde mere end nok materiale til en ny plade, og at de ville forsøge at komme i studiet hurtigst muligt.

De har ihvertfald fundet til at indspille denne lille live-samling, som er optaget i en midlertidig Los Angeles-udgave bandets egen butik, Third Man Records And Novelties, der ellers holder til i Nashville, Tennessee.

For øjeblikket er The Dead Weather på turné rundt i Europa, efter endt turné i USA, og kommer altså også forbi København i næste uge, og der er endnu billetter at få til koncerten og de kan findes via GAFFA Live. Live-udspillet kan downloades på iTunes.

Trackliste for "Live From Third Man West"

'Forever My Queen' (Pentagram cover)

'Hang You From the Heavens'

'I Cut Like A Buffalo'

'So Far From Your Weapon'

'Treat Me Like Your Mother'

'Hang You From the Heavens' (live video)

'I Cut Like a Buffalo' (live video)

'So Far From Your Weapon' (live video)

'Treat Me Like Your Mother' (live video)

ANNONCE