Nyhed

The Reverend Horton Heat vender tilbage til Danmark

Det er netop offentliggjort, at den skøre Texas-trio lægger vejen forbi København i starten af næste år

De har tolv studiealbums på samvittigheden, senest "Laughin' And Cryin' With The Reverend Horton Heat", der udkom i september i år. I den forbindelse er de netop ved at kickstarte en turné i USA med kollegerne Motörhead og Nashville Pussy, og derefter besøger de altså Europa, i selskab med legendariske Deadbolt.

The Reverend Horton Heat er et psychobilly/ rockabilly-band fra Texas, der efterhånden har næsten 25 år på bagen. De er kendt for maniske sceneshows og sjove tekster, der har gjort dem folkekære, ikke kun i Texas, og det har ført dem vidt omkring, ikke kun i geografisk forstand.

Det er blevet til reklamer for Mazda og Levi's, sange på soundtracket til spillet Tony Hawk's Pro Skater 3, og såmænd også et nummer til spillet Guitar Hero II. De tager dog ikke sig selv særlig alvorligt, og opfordrer bestemt heller ikke andre til at gøre det. I en pressemeddelelse udtaler frontmand Jim Heath om den nye plade:


"Jeg kan godt lide at lave useriøs, sjov musik, du ved, der gør grin med de gode gammeldags drenge-ting, lige så meget som det glorificerer country-boy ting. Vi kom ikke særlig langt ad gangen [med indspilningerne af pladen], for drengene lå flade af grin. Det virkeligt temmeligt åndsvagt."

Deadbolt benævner sig selv som verdens mest skræmmende band. De kombinerer surf rock, goth, psychobilly og blues, en stil som de selv kalder "voodoobilly", og har udgivet ni albums til dato.

Både The Reverend Horton Heat og deres medkumpaner Deadbolt har gæstet Danmark flere gange, altid med et stort publikum, den første officielle fanklub for Deadbolt opstod faktisk her i landet, så der skulle være god opbakning fra publikummet, når de kommer her forbi i marts.


Koncerten finder sted i Pumpehuset den 29. marts kl. 19.00, og billetter kan findes via GAFFA Live nu.

ANNONCE