Nyhed

AC/DC udgiver ny boks

Bandet lancerer i dag "Backtracks", der indeholder cd'er og dvd'er inde i en fungerende forstærker

AC/DC lancerede i sidste uge en webside, der talte ned til et eller andet, og da vi skrev om siden florerede der allerede rygter om, at titlen "Backtracks" refererede til en kommende boks med cd'er, dvd'er og vinyl fra bandet. De rygter viser sig nu at være sande, og boksen kan købes lige nu via gruppens officielle webside.

Her kan man læse mere om de mange ting, boksen indeholder, ikke mindst de tre cd'er med sjældenheder (en fra studiet, to fra koncerterne) samt de to dvd'er (en med videoer og en med en koncertoptagelse fra 2003). Der er også en bog på 164 sider, en vinylplade med sjældenheder, klistermærker, badges, flyers og meget mere.

Men det mest specielle ved boksen er indpakningen. Alle herlighederne kommer nemlig i en kasse designet som en Marshall-forstærker og for at det ikke skal være løgn, så er det en fungerende forstærker. På websiden er der sågar er klip, hvor Angus Young spiller starten af "You Shook Me All Night Long" på den.

Boksen er dog ikke billig, og på websiden står der, at man skal forvente at skulle betale omkring 1400 kroner, hvis man vil have sendt forstærkeren med de tilhørende dvd'er og cd'er til Danmark. Men så er der tilgæld også masser af timers materiale fra AC/DC's bagkatalog at dykke ned i.

Boksen udkommer dog først 9. november, men kan altså allerede nu bestilles på AC/DC's hjemmeside.

ANNONCE