Nyhed

Chin Ono indspiller med Pharfar

Dancehall-stjernen arbejder på sit kommende album og har singlen ”Drop Din Pistol” klar

Reggae- og dancehall-artisten Chin Ono er en erfaren og velkendt kunstner både i Danmark og på Jamaica og har arbejdet tæt sammen med den reggaedronningen Natasja lige ind til hendes tragiske ulykke i 2007. Chin Ono er lige nu i gang med at indspille et dansk album med Pharfar bag knapperne, og nu kan man kan høre singlen "Drop Din Pistol" på Youtube og til reggaekunstnerens kommende koncerter.

Den japansk/danske Chin Ono har stor erfaring i at stå på scenen og har spillet hele 134 livekoncerter i både Danmark og internationalt siden 2006. Blandt andet har han optrådt en del på Jamaica, hvor han har de seneste år har gjort sit navn gældende og har været i både jamaicansk radio og tv.

Bikstok-medlemmet Pharfar står bag Chin Onos kommende album og producerer sammen med Yo-A-Kim (Lucy Love) og Alec Burton numrene på den danske udgivelse. Derudover kan man høre produktioner fra internationale dancehall-navne som de tyske Germaicans, og de to jamaicanske Black Scorpio og Das Vibes Production.

Det kommende album, som udgives i forsommeren 2010, har endnu ikke fået en titel endnu kan høres til reggae-sangerens efterårsturné og den endnu ikke annoncerede forårsturné. Den eneste sang, der bliver offentliggjort fra albummet inden udgivelsen, er nummeret "Drop Din Pistol", som ikke overraskende omhandler den verserende bandekrig i de københavnske gader, og senere vil det politiske nummer "Sig Noget" med rapperen Joe True også udkomme.

I en pressemeddelelse udtaler Chin Ono med bandet The Ragga Pack, der før har været Natasjas fast backingband, at sætlisten til de kommende koncerter kommer til at indeholde nye sange, som netop er blevet indspillet på Jamaica og en række sange som er fra det kommende danske album, hvilket kun kan høres til livekoncerterne frem til albummets udgivelse. Publikum har med andre ord en del at se frem til, når den erfarne dancehall-stjerne igen turnerer i det danske i næste måned.

Datoerne for Chin Ono og The Ragga Packs kommende koncerter kan ses nedenfor, og billetter kan findes via GAFFA Live.


09.10.09: Posten, Odense (Reggae Splash Tour 09)
10.10.09: Harmonien, Svendborg (Reggae Splash Tour 09)
10.10.09: Train/Århus Took It, Århus (Joe True feat. Chin Ono)
16.10.09: Ungdomshuset, Kbh (Joe True feat. Chin Ono)
03.10.09: Operaen, Christiania (Chin Ono/Joe True & Ragga Pack)
13.11.09: Studenterhuset, Kolding (Chin Ono & Ragga Pack)
21.11.09: Månen, Haderslev (Reggae Splash Tour 09)
05.11.09: House Of Reggae, Kbh K (Chin Ono & Ragga Pack)


Se videoen til "Drop Din Pistol" her:

ANNONCE