Nyhed

Clutch tager venner med til Danmark

Bandet vender tilbage til Danmark til november og medbringer grupperne Kylesa og Kamchatka

Den amerikanske rockgruppe Clutch kunne denne sommer opleves på Roskilde Festival, og senere på året vender de tilbage for at give en koncert i Pumpehuset. De kommer dog ikke alene, men medbringer både Kylesa og Kamchatka til koncerten, der vil blive afviklet 19. november.

Clutch er aktuelle med albummet "Strange Cousins From The West", der udkom i juli måned. Det er en opfølger til "From Beale Street To Oblivion" fra 2007, der modtog en flot anmeldelse her på GAFFA.dk og fik følgende ord med på vejen:

"'From Beale Street To Oblivion' er på sin vis noget af det mest forfriskende, der er overgået bluesmusikken i flere år. Clutch har nærmest formet bluesen som en anden klump ler med et ganske unikt og excentrisk resultat. Forsanger Neil Fallon har samtidig udviklet sig til en af tidens mest opfindsomme og originale tekstforfattere, og hans kulørte ordkonstellationer er et kapitel for sig."


Albummet blev kaldt et af Clutchs’ bedste udspil, og da GAFFA anmeldte bandet umiddelbart inden bandets koncert på Roskilde var der også masser af roser til bandet, der lystigt blander alle rockens genrer med imponerende lethed.

Når Clutch rammer Danmark får de følgeskab af de svenske bluesrockere i Kamchatka og amerikanske Kylesa, der tager rocken i en mere psykedelisk retning. Alle tre navne kan opleves i Pumpehuset 19. november, og billetter kan købes fra mandag 14. september via GAFFA Live.

ANNONCE