Nyhed

Internationale metalnavne spiller i København

Norske Blood Red Throne og polske Hate sætter ild til spillestedet The Rock i København i oktober

Danmark er har nydt godt af en stor fremgang i metal-miljøet de seneste år, hvor der har været store koncerter for metalelskere i både Århus, Aalborg og København. Denne gang er det det københavnske spillested The Rock, der åbner op for en mørk dødsmetal-aften, hvor internationale navne besøger hovedstaden.

Der er tale om de norske Blood Red Throne, de to polske navne Hate (billedet) og Dead infection og de italienske Ghouls. Især Blood Red Throne har gjort sig bemærkede, siden de i 2003 udgav deres debutalbum "Affiliated With The Suffering", som blev vel modtaget af publikum. Siden har death metal-gruppen haft et dedikeret publikum og kan være stolte over også at have udgivet det seneste album "Souls Of Damnation" på det nordamerikanske kontinent.

Det polske Hate har været i gang siden 1990, hvor gruppen blev grundlagt af guitaristen og frontvokalen ATF Sinner. Siden udgav gruppen deres første fuldlængde-album i 1996 med flere udgivelser, der fulgte op igennem halvfemserne. Hate blev opdaget af det amerikanske Dwell Records, der fik dem med på opsamlingen "Gateways To Hell: Tribute To Slayer, Vol 2", hvor gruppen fortolkede Slayers nummer "Postmortem".

Hate, Blood Red Throne og de to andre grupper kan opleves den 12. oktober på The Rock i København, hvor arrangørerne Black Beauty og Metalzone.dk garanterer en metalfest af de helt store i hovedstaden.

ANNONCE